تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
aminmolayi35

aminmolayi35

دلنوشته

محدود کردن دسترسی افراد به مودم با آدرس فیزیکی Mac

شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که ببینید حجم اینترنت ADSL شما به صورت غیرمنطقی کم می شود . مثلاً در عرض یک روز 10 گیگابایت از حجم اینترنت شما مصرف شده است در صورتی که شما حتی جمعاً 500 مگابایت هم در آن روز دانلود نکرده اید .

کاملاً مشخص است که مودم شما توسط شخص یا اشخاص دیگری هک شده و استفاده میگردد .معمولاً مودم های وایرلس دو آنتن که برد بیشتری نسبت به مودم های تک آنتن دارند بیشتر هک می شوند .

چون مسافت آنتن دهی سیگنال وایرلس ، بسیار بیشتر از مودم های تک آنتن است یا حتی افرادی که در مجتمع های مسکونی و آپارتمان ها زندگی میکنند سیگنال وای فای مودم آنها بسته به نوع مودم و محل قرار گیری آن تا چند طبقه بالاتر یا پایین تر داخل ساختمان قابل دریافت است . به همین دلیل به راحتی میتواند توسط اشخاص دیگر مورد سوء استفاده قرار بگیرد .

امروز در این مقاله قصد داریم راه حلی برای این مشکل به شما معرفی کنیم . پس با ما همراه باشید …

محدود کردن دسترسی افراد به مودم با آدرس فیزیکی Mac

مک ادرس مودم

برای این که جلوی اتصال این افراد را به اینترنت بگیریم می توانیم از آدرس فیزیکی برای مودم استفاده کنیم به این صورت که تنها به کسانی که اجازه داده شده بتوانند به مودم وصل شوند و از اینترنت استفاده کنند .

مک آدرس چیست ؟

Mac Adress  مخفف عبارت Media Access Control می باشد که به آن آدرس سخت افزاری میگویند که دستگاه هایی مانند موبایل و لپ تاپ هر کدام یک آدرس فیزیکی جدا گانه دارند حال برای اینکه بتوانید مودم را محدود به آدرس فیزیکی کنید باید آدرس فیزیکی دستگاه خود را پیدا کنید.

modem mac adress

modem mac adress

پیدا کردن مک آدرس :

  1. در دستگاه های موبایل این مسیر را برای پیدا کردن مک آدرس دنبال کنید Setting > WiFi Advance > Mac
  2. حال برای پیدا کردن آدرس فیزیکی لپ تاپ خود باید در داخل قسمت Search عبارت CMD را جستجو کرده و عبارت ipconfig/all را داخل آن تایپ کنید حال در قسمت Wireless LAN Adapter عبارتی که جلوی Physical Address است همان آدرس فیزیکی شماست .

اضافه کردن مک آدرس :

حال که آدرس فیزیکی دستگاه خود را فهمیدید باید Ip مودم را در مرورگر خود وارد کنید. ip مودم معمولا یک از این دو میباشد ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ یا ۱۹۲.۱۶۸.۰.۱ حال که آیپی مودم را وارد کردید در قسمت UserName و Password عبارت admin را وارد کنید (سعی کنید آن را عوض کنید تا کسانی که از این موضوع اطلاع دارند به پنل شما وارد نشوند)

حال در سربرگ Advanced Tab در قسمت Mac Filtering با فعال کردن دسترسی (Enable Access control) مک آدرس ها را وارد کرده (add) و تنظیمات را ذخیره کنید.

اگر در سربرگ Advanced Tab گزینه Mac Filtering وجود نداشت به قسمت Interface Setup رفته و در قسمت Mac Adress  آی پی هایی را که میخواهید به مودم وصل شوند را در آن وارد کرده و تنظیمات را ذخیره کنید.اکنون فقط کسانی اجازه دسترسی به مودم شما را دارند که مک آدرس آنها را شما در لیست وارد کرده باشید. حتی در صورتی که شخصی دیگری با داشتن رمز صحیح بخواهد به مودم شما متصل شود مودم اجازه دسترسی به آن را نخواهد داد .

بخش دیگری که باید تنظیم کنید گزینه Use WPS هست که در تنظیمات بخش وایرلس مودم وجود دارد .این گزینه باید روی حالت No قرار بگیرد .

پیشنهاد میکنیم در صورتی که تاکنون اقدام به این کار نکردید حتماً در اولین فرصت آن را انجام دهید تا از دسترسی افراد غیر مجاز به اینترنت خود جلوگیری کنید .

درصورتی که در مورد این مطلب سوالی داشتید یا در حین انجام آن دچار مشکل شدید میتوانید با ما در ارتباط باشید . در اولین فرصت سوال شما بررسی و به آن پاسخ داده خواهد شد .

 

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در دوشنبه 15 مهر 1398ساعت 18:47 توسط aminmolayi | تعداد بازديد : 98 | |

ویژگی های یک قصه ی خوب

 

ماجراي گودي!

بگذاريد از يك خاطره شروع كنم. من شاگردي داشتم كه از نظر مهارت‌هاي فنيو علم‌آموزي پيشرو بود اما به همان مقدار كم حرف و خجالتي بود. بابت هرچيز، مظلومانه گوشه‌اي گريه ميكرد. آن روزها يك راه حل براي رفع اين مسئله به ذهنم رسيد: يك شخصيت داستاني بسازم. شخصيتي كه فقط مختص دانش‌آموزم بود!

با چوب بستني و چند ابزار ديگر يك آدمك درست كردم و به او دادم. گفتم اسم اين آدمك گودي است. موقع ناراحتي و عصبانيت‌هايش گريه ميكند و چند ماجرا هم از گودي برايش تعريف كردم. از شاگردم بابت مسائل گودي راه حل خواستم و بعد عروسك را به او دادم. از او خواهش كردم مراقبش باشد و اينطور شد كه شاگردم براي گودي ماجراهايي كه با آن‌ها همذات پنداري ميكرد مي‌ساخت وبعد دنبال راه حل ميگشت و درباره آن‌ها حرف ميزد.

خيلي نگذشت كه گريه‌هاي او قطع شد. اين به خاطر ذهن قصه‌گو كودكان است. هميشه قصه‌ها نه تنها روي بيان و خلاقيت بچه‌ها اثر دارند بلكه روي هوش اجتماعي هم تاثير بسزايي دارند.

تاثير قصه بر كودكان

يكي از راهكارهاي خوب تربيتي قرار دادن مسائل مهم اخلاقي در قالب قصه است. هرچقدر مسائل در ذهن كودكان واقعي و قابل باورتر باشد تاثير و همذات پنداري بيشتري اتفاق ميفتد. درنتيجه انتقال مفاهيم تربيتي و اخلاقي راحت‌ترانجام مي‌شود. با تكرار قصه‌هاي مبتني بر مفاهيم اخلاقي و تربيتي، كودك آنرا در خود دروني ميكند و در زندگي روزمره خود به كار ميبندد.

همچنين داستان‌ها مي‌توانند تاثيرات مهمي در تقويت فن بيان، هوش كلامي و اعتماد به نفس كودك داشته‌باشند.

قصه خوب چيست؟

بهترين نوع داستان، قصه‌ي به دور از شعار است كه به زور محتواي اخلاقي را به كودك قالب نكند. قصه خوب برگفته از ماجراهاي جذاب است كه در خلال آن نكات رفتاري نيز گفته ميشود. حتي هر والدي ميتواند با توجه به شرايط رفتاريفرزندش قصه‌ها و شخصيت‌هاي خود را بسازد و براي كودك خود تعريف كند. اما بايد به خاطر داشته باشيم همانطور كه بزرگسالان از پيام‌هاي مستقيم اخلاقي استقبال نمي‌كنند، كودكان هم از نصيحت مستقيم در داستان لذت نميبرند.

قصه و بيان كودك

نكته مهم درباره تاثير داستان اين است كه قرار نيست كودكان فقط شنونده قصه‌هاي ما باشند. درواقع وقتي خود كودكان بيان كننده داستان باشند، تاثير بيشتر و بهتري بر مهارت‌هاي كلامي آنها دارد. مهمترين فايده قصه گفتن كودكان افزايش هوش كلامي، رفع خجولي و افزايش اعتماد به نفس آن‌هاست. علاوهبرا اينها داستان‌گويي دايره لغات كودكان را بيشتر ميكند و مسلما در روابطاجتماعي آن‌ها تاثير به سزايي دارد. همين طور تخيل آن‌ها افزايش پيدا كردهو در خلاقيت آنها اثرگذار است.

كودك قصه‌گو

با چند بازي ساده ميتوانيم كودكان را به داستان‌گويي تشويق كنيم.

  1. اگر از روي كتاب قصه ميخوانيم، ميتوانيم قبل از خواندن ماجرا درباره تصاوير آن حرف بزنيم و از كودك بخواهيم خودش با توجه به عكس‌هاي كتاب يك داستان بسازد.
  2. همراه با اتفاقات داستان از كودك بخواهيم خودش را جاي شخصيت‌ها قرار دهد و بگويد در شرايط مختلف چه تصميماتي ميگرفت. اين كار باعث تقويت مهارت حل مسئله در كودك نيز ميشود.
  3. كارت‌هايي با تصاوير مختلف داشته باشيم و از كودك بخواهيم براي يك يا چندتا از تصاوير ماجرا بسازد و تعريف كند.
  4. ميتوانيم از فرزندمان درخواست كنيم ماجراهايي كه در طول روز برايش اتفاق مي‌افتد را تعريف كند و از ميان ماجراها يكي كه از همه برايش جذاب‌تريا چالش برانگيز تر است را بنويسد و يا نقاشي كند.
  5. وقتي قرار است به مهماني برود، دوستان تازه را ببيند يا هرفعاليت ديگريانجام دهد، بخواهيم درباره اتفاقاتي كه فكر ميكند ممكن است بيفتد حرف بزند.
  6. همراه با كودك در قالب شخصيت‌ها، اشياء و حيوانات مختلف برويم و به جاي آنها فكر كنيم و حرف بزنيم و بازي كنيم.

قصه صوتي  كودكانه

داستان كودكانه جديد

 
موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در دوشنبه 15 مهر 1398ساعت 18:28 توسط aminmolayi | تعداد بازديد : 98 | |

تاثیر داستان گویی بر سلامت روان کودکان و بزرگسالان

قصه کودکانه و تأثیر آن در تربیت کودکان ( قسمت سوم )

 

 

 

در قسمت قبل به مطلب فواید قصه گویی و قصه ، ابزار مهم تربیتی پرداختیم اینک در ادامه می خوانیم...

هنر قصه گویی متأسفانه معمولاً مورد غفلت و فراموشی قرار می گیرد و حتی بیشتر معلمان  و والدین داستان گفتن را برای خود کاری حقیر و بی مقدار و برای کودکان وسیله ی اتلاف وقت می پندارند، غافل از این که همین قصه گویی، علاوه بر فواید و ارزش های تربیتی بی شمار، به معلم کمک می کند که میراث فرهنگی جامعه ی خود را به آیندگان انتقال دهد.

هنر قصه گویی

یک قصه گوی خوب نباید تمام حوادث را با عباراتی صریح و روشن بیان کند، بلکه بهتر است به اشاره از آن بگذرد تا کودک مجال تفکر و تخیل پیدا کند که این خود برای کودکان و قصه گو نشاط آور است. پدر، مادر و معلم نباید قصه گویی را بیان و رفتاری ساده تصور کنند، بلکه این هنر نیاز به تمرین و ممارست دارد.

قصه گو بهتر است تمام داستان را قبلاً خوانده و مرور کرده باشد. کودکان به قصه هایی که برایشان خوانده می شود توجه دارند، معنی و مفهوم آنها را درک می کنند و آنها را مورد تجزیه و تحلیل قرار می دهند.

ویژگی های یک قصه ی خوب

1-   در هر قصه، ماجرایی پیگیری می شود که نقاط مجهولی دارد و می تواند حس کنجکاوی بچه ها را برانگیزد.

2-   پشت سر هم بودن و پیوستگی منطقی صحنه های قصه، کودک را سرگرم می کند و به ذهن او نظم منطقی می دهد.

3-   کودک به کمک قوه ی تخیل، خود را جایگزین یکی از شخصیت های قصه می کند و به این ترتیب شادمانی و لذت را نصیب خود می سازد.

4-   با خواندن قصه و بازگویی آنها نیروی بیان و تکلم کودک رشد می یابد و گنجینه ی لغات و اطلاعات وی غنی می شود.

5-   کودک از طریق قصه های مناسب با مشکلات و مسائل زندگی آشنا می شود و مهارت های اجتماعی بیشتری به دست می آورد.

6- قصه گویی، فاصله ی میان قدرت «خواندن» و قدرت «درک کردن» را در کودک پر می کند. به عبارت دیگر آن دسته از کودکان که در دوره ی پیش از دبستان به قصه ها گوش داده اند و با صداها و واژه ها و معنای آنها به صورت شنیداری آشنا شده اند، در سنین مدرسه و با برخورد با شکل نوشتاری کلمات معنی آنها را سریع تر درک می کنند.

 

 

 

نقش کودکان دبستانی در فرایند قصه گویی

در برنامه ی قصه گویی ، مخاطب ها امکان دخالت و اعتراض دارند، قصه گو را به خودشان نزدیک می بینند و به خود اجازه می دهند که وسط صحبت او بدوند و با گفتن خاطره یا سؤالی نظر خود را مطرح کنند یا چیزی را که متوجه نشده اند دوباره بپرسند تا بهتر بفهمند. ناگفته پیداست که این امکان، در پرورش استعدادها و قدرت خلاقیت بچه ها تأثیر زیادی دارد. به طور معمول بچه ها دوست دارند که قصه های شنیده شده را دوباره بشنوند. بازگویی قصه های شنیده شده فایده های بسیاری دارد، زیرا علاوه بر پرورش قدرت حافظه، قدرت بیان بچه ها را نیز تقویت می کند. بازگو کردن قصه های شنیده شده مهم ترین تمرین در پرورش قدرت بیان و تکلم بچه ها است. کودکان طبیعتاً از شنیدن قصه لذت می برند، زیرا جریان یک زندگی ناشناخته و ماجرایی عجیب را در آن تعقیب و کشف می کنند.

دنیای کودک، دنیا قصه

کودکان در دنیای قصه بازی می کنند، با قصه ها می خوابند، بیدار می شوند و زندگی می کنند. شلوغ ترین بچه ها با آرامش به قصه ها گوش می دهند، از قصه ها می آموزند و عبرت می گیرند و حتی در عالم خواب نیز قصه ها را دنبال می کنند. اگر قصه گو با دنیای بچه ها آشنا باشد و منطق آنها را بپذیرد ، می تواند با بهره گیری از فنون قصه گویی، بذر تمام ارزش های بزرگ و کوچک اخلاقی و انسانی را در کودکان بکارد. چقدر خوب بود اگر در خانه و مدرسه برای پرورش نیکوتر، حتی آموزش بهتر درس ها به فن قصه گویی توجه بیشتری می شد و آموزش قصه گویی به مدرّسان و معلمان جزء برنامه های اصلی تربیت معلم قرار می گرفت.

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در دوشنبه 15 مهر 1398ساعت 16:41 توسط aminmolayi | تعداد بازديد : 105 | |

ویژگی های یک قصه ی خوب

قصه کودکانه و تأثیر آن در تربیت کودکان ( قسمت سوم )

 

 

 

در قسمت قبل به مطلب فواید قصه گویی و قصه ، ابزار مهم تربیتی پرداختیم اینک در ادامه می خوانیم...

هنر قصه گویی متأسفانه معمولاً مورد غفلت و فراموشی قرار می گیرد و حتی بیشتر معلمان  و والدین داستان گفتن را برای خود کاری حقیر و بی مقدار و برای کودکان وسیله ی اتلاف وقت می پندارند، غافل از این که همین قصه گویی، علاوه بر فواید و ارزش های تربیتی بی شمار، به معلم کمک می کند که میراث فرهنگی جامعه ی خود را به آیندگان انتقال دهد.

هنر قصه گویی

یک قصه گوی خوب نباید تمام حوادث را با عباراتی صریح و روشن بیان کند، بلکه بهتر است به اشاره از آن بگذرد تا کودک مجال تفکر و تخیل پیدا کند که این خود برای کودکان و قصه گو نشاط آور است. پدر، مادر و معلم نباید قصه گویی را بیان و رفتاری ساده تصور کنند، بلکه این هنر نیاز به تمرین و ممارست دارد.

قصه گو بهتر است تمام داستان را قبلاً خوانده و مرور کرده باشد. کودکان به قصه هایی که برایشان خوانده می شود توجه دارند، معنی و مفهوم آنها را درک می کنند و آنها را مورد تجزیه و تحلیل قرار می دهند.

ویژگی های یک قصه ی خوب

1-   در هر قصه، ماجرایی پیگیری می شود که نقاط مجهولی دارد و می تواند حس کنجکاوی بچه ها را برانگیزد.

2-   پشت سر هم بودن و پیوستگی منطقی صحنه های قصه، کودک را سرگرم می کند و به ذهن او نظم منطقی می دهد.

3-   کودک به کمک قوه ی تخیل، خود را جایگزین یکی از شخصیت های قصه می کند و به این ترتیب شادمانی و لذت را نصیب خود می سازد.

4-   با خواندن قصه و بازگویی آنها نیروی بیان و تکلم کودک رشد می یابد و گنجینه ی لغات و اطلاعات وی غنی می شود.

5-   کودک از طریق قصه های مناسب با مشکلات و مسائل زندگی آشنا می شود و مهارت های اجتماعی بیشتری به دست می آورد.

6- قصه گویی، فاصله ی میان قدرت «خواندن» و قدرت «درک کردن» را در کودک پر می کند. به عبارت دیگر آن دسته از کودکان که در دوره ی پیش از دبستان به قصه ها گوش داده اند و با صداها و واژه ها و معنای آنها به صورت شنیداری آشنا شده اند، در سنین مدرسه و با برخورد با شکل نوشتاری کلمات معنی آنها را سریع تر درک می کنند.

 

 

 

نقش کودکان دبستانی در فرایند قصه گویی

در برنامه ی قصه گویی ، مخاطب ها امکان دخالت و اعتراض دارند، قصه گو را به خودشان نزدیک می بینند و به خود اجازه می دهند که وسط صحبت او بدوند و با گفتن خاطره یا سؤالی نظر خود را مطرح کنند یا چیزی را که متوجه نشده اند دوباره بپرسند تا بهتر بفهمند. ناگفته پیداست که این امکان، در پرورش استعدادها و قدرت خلاقیت بچه ها تأثیر زیادی دارد. به طور معمول بچه ها دوست دارند که قصه های شنیده شده را دوباره بشنوند. بازگویی قصه های شنیده شده فایده های بسیاری دارد، زیرا علاوه بر پرورش قدرت حافظه، قدرت بیان بچه ها را نیز تقویت می کند. بازگو کردن قصه های شنیده شده مهم ترین تمرین در پرورش قدرت بیان و تکلم بچه ها است. کودکان طبیعتاً از شنیدن قصه لذت می برند، زیرا جریان یک زندگی ناشناخته و ماجرایی عجیب را در آن تعقیب و کشف می کنند.

دنیای کودک، دنیا قصه

کودکان در دنیای قصه بازی می کنند، با قصه ها می خوابند، بیدار می شوند و زندگی می کنند. شلوغ ترین بچه ها با آرامش به قصه ها گوش می دهند، از قصه ها می آموزند و عبرت می گیرند و حتی در عالم خواب نیز قصه ها را دنبال می کنند. اگر قصه گو با دنیای بچه ها آشنا باشد و منطق آنها را بپذیرد ، می تواند با بهره گیری از فنون قصه گویی، بذر تمام ارزش های بزرگ و کوچک اخلاقی و انسانی را در کودکان بکارد. چقدر خوب بود اگر در خانه و مدرسه برای پرورش نیکوتر، حتی آموزش بهتر درس ها به فن قصه گویی توجه بیشتری می شد و آموزش قصه گویی به مدرّسان و معلمان جزء برنامه های اصلی تربیت معلم قرار می گرفت.

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در چهارشنبه 20 شهريور 1398ساعت 16:19 توسط aminmolayi | تعداد بازديد : 178 | |

8 ویژگی کتاب داستان کودکانه خوب

بسیاری از این سئوال را دارند که چه کتاب داستان کودکانه برای فرزندم مناسب است؟ در این مطلب ۸ ویژگی که هر کتاب قصه کودکان باید داشته باشد را توضیح می دهم با توجه به این ویژگی ها می توانید کتاب های مناسب را برای فرزندتان انتخاب کنید.

کتاب داستان خردسالان باید پر از تصاویر با رنگ های شاد و براق باشد و نوشته های کمی داشته باشد. زیرا یک تصویر بهتر از هزار کلمه مفهوم را به کودک می رساند. برای آموزش و تقویت خلاقیت کودک هم تصویر حرف اول را می زند.

  • کتاب داستان کودکانه باید محتوای خلاقانه داشته باشد.

کتاب قصه باید محتوای خلاقانه داشته باشد و خواندن آن برای کودک هیجان انگیز و جالب باشد. علاوه بر آن باید اتفاقات در داستان سریع باشد. شخصیت های داستان باید به خوبی معرفی شده و برای کودک باور پذیر باشند. مشکلات و مسائل شخصیت های داستان باید مشابه مشکلات و مسائلی باشند که کودک در آن سن با آنها مواجه می شود.

  • بهتر است در داستان صحبت های خنده دار و لطیفه های بامزه گفته شود.

  • خواندن کتاب برای کودک باید آسان باشد.

تقسیم بندی کتاب باید به گونه ای باشد که خواندن کتاب را برای کودک آسان کند. نوع قلم و اندازه نوشته های کتاب باید به چشم کودکان آشنا باشد. این نکته به فهم و شناخت بیشتر کلمات توسط کودک کمک می کند.

  • قصه کودکانه باید در ابتدای داستان اطلاعات کمی ارایه دهد.

بهتر است کتاب با اطلاعات کمی شروع شود. فقط اطلاعات ضروری مانند اطلاعات کلی در مورد شخصیت اصلی داستان، اسامی و محل زندگی آنها در ابتدای کتاب ارایه شود.  اطلاعات اضافی کودک را خسته کرده و دیگر میلی به کتاب خوانی نشان نخواهد داد.

  • داستان کودکانه باید پایان خوشی داشته باشد.

قسمت پایانی کتاب داستان بسیار مهم است. در انتهای داستان، باید همه مشکلات و مسائل حل شده و کتاب پایان خوشی داشته باشد (به عبارت دیگر در پایان داستان همه باید به خوبی و خوشی در کنار هم زندگی کنند.) این مساله به خصوص برای کودکان خردسال اهمیت بیشتری دارد.

قصه های کودکانه

داستان کودکانه

  • داستان کودکانه باید به صورت غیر مستقیم به کودک آموزش دهد.

بهتر است داستان دارای محتوای آموزشی نیز باشد. یک داستان خوب باید به کودک نکات اخلاقی، فرهنگی و اجتماعی را بطور غیر مستقیم آموزش دهد.

  • ویژگی های مثبت شخصیتی را به کودک آموزش دهد.

کتاب خوب کودکان باید شخصیت هایی داشته باشد که بتوانند در شرایط سخت قادر به تصمیم گیری درست شود. شجاعانه برای زنده ماندن و زندگی خود تلاش کرده و در تمام مراحل از اصول صحیح اخلاقی پیروی کنند.

خلاصه و جمع بندی

در این مطلب ۸ ویژگی که کتاب های داستان کودکانه باید داشته باشند را معرفی کردم.  در مطلب بعدی برخی از کتاب های مناسب کودکان در مقاطع مختلف سنی را که این ویژگی های را دارند معرفی خواهم کرد.

 

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در چهارشنبه 20 شهريور 1398ساعت 16:18 توسط aminmolayi | تعداد بازديد : 210 | |


صفحه قبل 1 2 صفحه بعد